U kan bij Certify+ ook terecht voor de installatie van ventilatiesystemen. Zowel zelfbouw als installatie door Certify+. Afstelling van het systeem of kuisen van het systeem, ook wanneer dit niet door ons is geplaatst.

Waarom kiezen voor Certify+

Wij kiezen enkel voor kwalitatieve installaties!

Erkend ventilatie verslaggever bij SKH kwaliteitskader, dus vakkennis verzekerd

één van de eerste preferred installer labels van Zehnder in het Waasland

Elke woning heeft andere noden en eisen, ook elke klant heeft andere wensen, dus maken we steeds een offerte op maat in samenspraak met de klant

Wij voeren van A tot Z jouw ventilatieverslaggeving uit, deze is wettelijk verplicht voor alle nieuwbouw woningen en energetische verbouwingen met bouwaanvraag vanaf 1januari 2016. In tegenstelling tot andere ventilatie bedrijven, mag u van ons gerust ook een externe verslaggever aanstellen, wij garanderen jou dat de debieten gehaald zullen worden en vrezen externe controle niet! In het tegendeel, wanneer je de ventilatie door ons laat plaatsen en je zou de debieten niet halen die voorgeschreven zijn, dan betalen wij de boete (voor het niet halen van de debieten, indien de installatie door onze plaatsingsdienst uitgevoerd is.)

Bij zelfplaatsing bezorgen wij de nodige informatie die je nodig hebt (plannen, powerpoint step-by-step), met het uniek systeem (kanalennet van Zehnder) met comfowell geluiddempende verdeelkasten is de plaatsing een fluitje van een cent.

Het voorontwerp en de uitvoering worden steeds uitgevoerd volgens de geldende STS regels

Inregeling en opstart gebeurd steeds door Certify+, op die manier zijn we altijd zeker van een goede werking van het systeem en weten we met zekerheid dat de klant geen verdere vragen meer heeft.

We geven de nodige tekst en uitleg na de inregeling, over hoe je het toestel moet onderhouden, zodat problemen in de toekomst steeds vermeden kunnen worden.

Bij ons geen goedkope minderwaardige materialen om te kunnen prijsduiken, wij willen steeds geluidsdemper, een inspectieluik indien nodig, geluiddempende ventielen, correcte diameters van de kanalen, …

Product en vak kennis, bewezen kwaliteit en kennis via onze verschillende erkenningen van de kwaliteitskaders en verschillende merken die wij gebruiken

Zehnder ventilatiesystemen

Als A merk kiezen wij voor het systeem van Zehnder, de redenen hiervoor zijn vrij simpel: een beproefd totaalsysteem voor een perfecte en stille ventilatie.

Voor een stil en goedwerkend ventilatiesysteem moeten alle componenten aan dezelfde kwaliteitseisen- comforteisen voldoen. Zehnder combineert daarom de nieuwste ComfoAir Q comforttechnologie met de kwaliteiten van het Zehnder ComfoFresh luchtverdeelsysteem. Dit doordacht en beproefd luchtverdeelsysteem van perfect op elkaar afgestemde componenten, laat toe om met een handvol basiselementen een volledig en performant ventilatiesysteem in jouw woning te realiseren. Bij het ontwerp van al deze componenten werd aan alle mogelijke problemen gedacht, nu en die van in de toekomst. De systemen bevatten volgende tools :

 • Comfowell verdeelkasten die onderhoud toelaten, ook nog na 10 of 20j, deze verdeelkast die makkelijk toegankelijk is heeft 1 of maximaal 2 kanalen tot aan het ventiel. Zo verlagen we de weerstand, minder verbruik en minder mogelijke geluidsoverlast.
 • Akoestisch dempend, in tegenstelling tot goedkopere varianten en aanbiedingen is dit echt fluisterstille ventilatie.
 • Makkelijke bediening op de unit zelf, dus geen onnodige kosten voor extra bediening als je dit niet wenst
 • Het grootste gebruiksgemak met de App bediening in combinatie met Comfo Lan Connect indien gewenst
 • Geïsoleerde hoofd toe -en afvoer kanalen, geen goedkopere minderwaardige varianten
 • Een esthetische verantwoorde muurkap met weinig weerstand, zodat het toestel optimaal kan werken (standaard zwart, kan ook in andere RAL kleur gespoten worden)
 • Zehnder Q realiseert met zijn innovatieve technologieën de hoogste warmteterugwinning bij het laagste energieverbruik, wat zich vertaalt in het beste label. De krachtige diamantvormige warmtewisselaar en innovatieve modulerende bypass maken een maximale en intelligente WTW in alle seizoenen mogelijk
 • Kan zowel links als rechts (opstelling) gebruikt worden
 • Kan geconnecteerd worden met jouw domotica systeem voor nog meer comfort
 • Automatische vochtdetectie en CO2 detectie voor nog meer comfort en E-peil winst (standaard)
 • Unieke automatische modulerende bypass
 • ERV unit met vochtrecuperatie mogelijk, minder droge lucht, belangrijk voor houtskeletbouw of parketvloeren!
 • Zehnder, always the best climate!

Economisch alternatief

Als alternatief voor Zehnder hebben wij ook een budgetvriendelijk merk dat nog steeds voldoet aan alle nodige kwaliteitseisen voor EPB. Je kan dit merk vergelijken met Ubbink en Begetube. Tallinn staat in de top 10 van de wel 100 merken op basis van warmte recuperatie en geluid. Deze budget vriendelijke unit heeft weliswaar iets minder toeters en bellen, maar je kan steeds rekenen op een enorm hoog comfort gevoel dankzij de warmte terugwinning. Nog een groot voordeel van Tallinn is dat de unit en 90% van het hele kanalen net Belgische kwaliteit is, volledige productie gebeurd in Grobbendonk. Waardoor snelle en goede ondersteuning altijd mogelijk is en blijft, ook binnen 10j.

Enkele redenen waarom kiezen voor Tallin :

 • Budget vriendelijke WTW unit
 • Zeer hoge debieten mogelijk
 • 3D legplan wanneer alles van sanutal en Tallinn gekozen zou worden
 • Zeer stille unit
 • Tegenstroom warmtewisselaar met een hoog rendement
 • Kan zowel op wand als plafond geplaatst worden
 • Plaat besparende opstelling mogelijk dankzij doordachte luchtverdelingszijde
 • Plafondmodellen (250 tot 800m3/h mogelijk)
 • En nog zoveel meer… ontdek het zelf via Certify+

Interesse

Interesse? Vragen? Opmerkingen? Laat het ons weten!
Contacteer ons vandaag nog door hier te klikken.

Vraag zeker naar onze voorwaarden bij meerdere wooneenheden op dezelfde locatie bv appartementen of studentenkamers.