Ventilatieverslaggeving

We waren één van de eerste ventilatieverslaggevers in Vlaanderen, desondanks dit voor een ander bedrijf was, de ervaring om een goed voorontwerp te maken hebben we in huis!

Ventilatieverslaggeving is niet zomaar een verplicht stukje papier. Iemand die echt begaan is met zijn vak heeft de nodige technische kennis en achtergrond, dit zowel theoretisch als praktisch. Ikzelf ben erkende verslaggever en zal de verslaggeving uitvoeren op basis van de STS-P_73-1 Ventilatie. Ikzelf heb al meer dan 400 voorontwerpen en opmetingen gedaan. 

Door het installeren en meehelpen installeren van verschillende installaties en merken, werd hier een doorgedreven kennis en ervaring in opgebouwd.

Met het ventilatie-voorontwerp van Certify+ kan je zo naar jouw installateur of zelfbouw of groothandel. Ook bied ik de optie aan om een offerte te krijgen voor het gekozen ventilatiesysteem voor jouw woning. Dan heb je ook onmiddellijk een idéé wat zo een systeem mag en kan kosten.

Ik leg jou uit wat de voor en nadelen van welk systeem en help jullie om de juiste keuze te maken. Systeem D is mijn speelterrein, maar C+ kan ook perfect… Systeem A en B zijn eigenlijk wat voorbij gestreefd en worden bijna nooit meer toegepast in nieuwbouw woningen. Enkel in uitzonderlijke gevallen zullen we hiervoor opteren.

In ons ventilatie voorontwerp staan alle Do en Dont’s voor zowel particulieren als professionelen!

Waar voor je geld! Ervaring, das wat telt!

  • Bij ons krijg je een Ventilatie voorontwerp met tekst en uitleg!
  • Aangifte bij het kwaliteitskader (wettelijk verplicht)
  • Ventilatieprestatie verslag (opmeting ter plaatse)
  • Kwaliteitscontrole van jouw systeem.
  • Aangifte voor EPB
  • rapportering voor het verkrijgen van de energiepremie bij verbouwingen

Extra begeleiding op de werf wanneer je het ventilatiesysteem via Certify+ aankoopt voor zelfbouwers en de garantie voor het behalen van de debieten + Extra E-peil punten winst door de actieve vermogensmeting die wij toepassen op het ventilatie systeem wanneer dit via een normale stekker gevoed is.

ventilatieverslaggeving - rapportage
 
ventilatieverslaggeving - mechanische debietmeting
 
ventilatieverslaggeving - opmeting doorstroomopeningen
 

Interesse

Interesse? Vragen? Opmerkingen? Laat het ons weten!
Contacteer ons vandaag nog door hier te klikken.

Vraag zeker naar onze voorwaarden bij meerdere wooneenheden op dezelfde locatie bv appartementen of studentenkamers.